4/16/2011

Hello Kitty

Ezt az aranyos fülbevalót tesómék unokatestvérének készítettem. Él-hal a Hello Kitty-s dolgokért, ráadásul ö is Kitti... 
Remélem tetszeni fog neki... :-) 

New Jersey-Devils

Öcsém kedvenc jégkorong csapatának a logójával nyúzott már egy ideje, hogy igazán készíthetnék neki egy fülbevalót. Szemgolyó, ufó fej már van neki, de ez volt minden álma. Így kapott tőlem egy elő szülinapi ajándékot. Pontosabban kettőt, mert egy másik verziót is készítettem neki. Mindkettőt megmutatom, íme:




Drótékszeresek játéka 2.

Újra csodásabbnál csodásabb ékszereket tekinthetsz meg ITT, Margit oldalán. Ugyanis lezárult a drót ékszeresek 2. fordulója is. 12 készítő küldte be a húsvét, a tavasz és Mucha témába öltözött műveit.
Természetesen Én is beküldtem a saját magam által kreált nyakláncot. Elég vicces volt az elkészítése, mert Úgy emlékszem Szombaton láttam meg, hogy Hétfőn van a határidő vége. Gyorsan még este nekivágtam, a szerkezeti részeket összedolgoztam, majd másnap reggel Forma1 alatt befejeztem. Esküszöm, sokkal jobban szeretek film nézés közben munkálkodni. A film magában elég sokszor untat, néha mikor sokat dolgozgatok a hobbimon belül, az is egyhangúvá tud válni. De így a kettőt ötvözve nagyon eltaláltam. Szóval, először neki fogtam a terv kiagyalásában. Rákerestem a közkedvelt keresőnkben a Mucha szóra, mert meg kell, hogy mondjam nem tudtam különösebben semmit róla. Kivéve, hogy a Mucha Lucha, valamilyen rajz film volt, illetve Spanyolban meg még hol a K1 sporthoz hasonlóan verekszenek kigyúrt emberkék maszkban...
Második lépésként, lerajzoltam a tervet. És nagy szerencsémre csak minimálisat változtattam rajta. Sose szokott olyan lenni a végkifejlet mint amilyennek elképzelem. Gondoltam csinálok hozzá láncot is, mert nekem nem játszik egyedül a medál. Így készen van egy újabb ékszerem, ami mehet a car boot sale-re, azaz az itteni piacra. A neve pedig "Tavasz ömlesztve" lett. A tojás alakba sikerült belecsempésznem a zöld színt, valamit egy fát, a Mucha pedig a tojás tetején nyilvánul meg.
A következő játék lebonyolítását Vegazus vállalta magára. Kíváncsian várom a következő játék témáját, kihívásait!

4/10/2011