11/28/2011

4. gyűrűcske

Rengeteg ilyen 3-as kis gyöngyöm megmaradt évekkel ezelőttről, így most szépen lassan felhasználom ezeket. Egy ehhez hasonlót magamnak is csinálok, mert ez a kék szín gyönyörű az ezüsttel.

3. gyűrűcske


Gyűrűcske

Az elkészült darabok közzül a legkisebb példány.

Gyűrűcskék

2 hete láttam ehhez hasonló gyűrűket az etsy-in és annyira megtetszettek, hogy gondoltam kipróbálom. Nagyon hamar kész van egy, és nekem írtózatosan bejön. Azóta már láttam Kricsárnál is, de az nem pont olyan mint az enyém, mert mind2-en beleadjuk az egyéniségünket, amivel átvarázsoljuk az egész küllemét. 


Gyurmás himzéses

Igazából nagyon hasonlít az előző medálhoz ez a darab, mert azonos gyöngyökkel díszitettem föl a gyurma kaboshont. Egy kék organza, vagy szatén nyakpántot képzeltem el ehhez a medálhoz. Ehhez is az Eszter-féle bőr van hozzá varva.

Gyurmás himzéses...

Az első gyurmás medálom, amit behimeztem. Próbáltam minnél jobban összekuszálni a színeket a gyöngyökkel, hogy hasonló legyen a belül lévő kaboshonhoz. Pár hónappal ezelőtt, elfogyott a hasított bőr a raktáromból. Ezért több fórumban is kértem segítséget, de csak egy hölgy segített nekem, Eszter. Ezért felajánlottam neki, hogy igazából bármilyen ékszert kérhet, amit el tudok készíteni. Ennek a medálnak a hátulja már az Esztertől származó bőrből van.

Esküvői nyakék

Ezt a himzett medált már pár héttel ezelőtt befejeztem, csak nem volt időm lefényképezni. Mint a drótékszeresek játéka és ez a medál is igazolja, most élem az esküvői korszakomat. Egyfolytában fehér színben gondolkodom, és már magamnak is megterveztem a nyakékemet. Ezt azonban viszem a vásárba Dec. 11-én. Ha megmarad, akkor megy föl az Etsy-re.



11/21/2011

2011-es Karácsonyi pályázat


A játék menete

  1. Gondolj ki egy kreatív Karácsonyi témájú ötletet.
  2. Valósítsd meg. Az alkotás menetéről írj egy rövid ismertetőt (mik voltak a hozzávalók, hogyan készítetted el stb.), valamint az alkotás fázisairól készíts 2-3 fényképet.
  3. A leírást és a fényképeket 2011. december 23. éjfél-ig küldd el e-mailben az info@kreativkozpont.hu címre.
  4. A levél tárgya legyen "Karácsonyi pályázat 2011". A levélben mindenképpen tüntesd fel a regisztráció során megadott felhasználónevedet is. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt.
  5. A határidőig beérkezett pályázatokat a Kreatív Központ zsűrije fogja elbírálni. A zsűri által legjobbnak ítélt három ötlet beküldője értékes nyereményt kap. A nyerteseket e-mailben értesítjük, illetve itt, a blogon is közzétesszük a nyertes pályamunkákat.

Nyeremények

Első díj: 16 rekeszes gyöngyösdoboz


Második díj: Kulcstartó


Harmadik díj: Papírzsebkendő tartó

 

A pályázat szabályai

  • Az alkotás Karácsony témájú kell, hogy legyen.
  • Az alkalmazott kreatív technika tetszőleges: decoupage, scrapbook, üvegfestés - a fantáziádra bízzuk.
  • A nyereményjátékban csak regisztrált felhasználók vehetnek részt. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt.
  • Hozzájárulsz, hogy az általad beküldött anyag az oldalon megjelenjen. Tiszteletben tartjuk az alkotásodat, ezért a megjelent cikk mellett mindig feltüntetjük a regisztráció során megadott felhasználónevedet.
  • Elismered, hogy az általad küldött képek saját forrásból származnak, azaz nem más oldalon találtad őket.
  • Az e-mail elküldésével elfogadod a pályázat szabályait.

11/13/2011

DRÓTÉKSZERESEK JÁTÉKA!

Meghirdetem a Drótékszeresek Játékának az 5. fordulóját!

Több témám is volt, de kb. 1 éve csak egy stílus foglalkoztat. Talán az elérzékenyülésem is segített a választásban, hiszen November 1o-én lettünk 5 évesek a párommal. :-) 
 A témában készítettem is már pár ilyen ékszert. Az interneten több száz képet töltöttem már le ezzel kapcsolatban, és szerintem másnak is nagyon fog tetszeni. Maga az esemény, a legszebb nap egy nő számára, és szerintem ezzel már el is árultam magam...
A téma tehát az:  ESKÜVŐ!
Maga a stílus nagyon közel áll hozzám, és arra kérlek titeket, hogy egy olyan szépséges ékszert készítsetek amit  bármilyen esküvőn viszont látnátok mint tervezők :-)
A színnek nem muszáj fehérnek, vagy krém színűnek lennie, elég ha valamilyen formában utal a témára, pl. szivecske, galambpár, stb....
Az elküldött képekhez azt szeretném kérni, hogy egy kis szöveget is csatoljatok!

Az emaileket várom az: inkyke@gmail.com címemre, December 9-ig (éjfélig), a képeket pedig másnap este 8 óra felé teszem majd fel ide.

Jó tekergetést!

Beválogatás


Nagy megtiszteltetés ért, mikor kaptam egy értesítőt arról, hogy Kelly, egy amerikai 
hölgy beválogatta az egyik swarovskis medálomat a kincsesládikájába, vagyis 
a Treasury-ba. Nem sokára lesz az esküvője, és arra az alkalomra gyűjti a 
szépséges dolgokat. A második képen látható a medálkám :-) 

11/02/2011

Kis reklám... :-)

Nézz el Viki gyöngyös oldalára FDEkszer, és akár a képen látható ékszernek is megkaphatod a mintáját!