8/27/2012

Friss szerzemények

Ezt a három kincset sikerült összevásárolnom Vasárnap a piacon.

Ez a hópehely, bár itt már szétszedve látható egy ablak dísz volt. Nem mellékesen Swarovski. Tervem szerint   mécses tartón fog függeni díszként.

Vettem nem régiben egy ehhez hasonló medált leértékelve, azt már bedrótoztam, majd azzal együtt lefényképezem a végkifejletet.

Őt pedig hál' Istennek nem tudta az eladója mit ad el nekem, így csak kb 160 forintért adta nekem. Ametiszt darabkákkal, swaroski gyöngyök, és köztesek. Persze megy a szétszedés polcra :-) Azóta már született belőle egy gyűrűcske is.

Swarovski fülbevaló


Násfa-Kék drót gyűrű

Ugyan abból a gyöngyből készült ez a gyűrű is mint az előző kék.


Násfa- Swarovski ezüstözött gyűrű







Kék selejtke

Ezt a példányt anyumnak készítettem, de kisebb is lett és meg is tépázta a fogóm. Legközelebb a kukáig fogom dobni, mert nem hiszem el, hogy egy 10 fontos fogó ennyire tönkre menjen.



Az elözőhöz hasonló drót gyűrű



Násfa- Piroska

Vera Násfa ötlete útján született ez a gyűrű. Egy angol kollegína nézegette a telefonomon a képeket és ez a típus nagyon elnyerte a tetszését. Rendelt belőle több színből, sajna csak ezt vitte el. Nem baj lesz aki hordja a családban a többit :-)


8/02/2012

Ametiszt fa


Nefelejcs virág gyűrű


Zöldike

Újabb könyvjelzők, üveg gyöngyökkel


Ónix szett


Ametiszt csoda

 Ugyan annál a hölgynél találtam ezt a gyönyörű ametiszt. Biztos megtartom magamnak, már fel is vettem egyszer munkába és pár embernek elnyerte a tetszését. Az utolsó képet csak azért tettem föl, hogy lássátok hogy játszik a fénnyel.






Ásványos

 A két héttel ezelőtti piacon szereztem be ezt az ásványt. Sok más szépséget is megvettem, egy nagyobb csomagocskát ami tele volt közepes méretű csiszolt ásvánnyal, majd töltök fel róla képet. Az utolsó képen lehet látni milyen szép buborékok vannak a kőben.