3/07/2011

Újabb díj!

Ezt a díjat Judittától kaptam. Nem számítottam rá egyáltalán, ezért nagyon jól esett. Igazán koszonom szépen Juditta! Aranyos vagy, hogy rám is gondoltál :-)

A szabályok a következők:

1. írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

2. Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.

3. Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket egy bejegyzésbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

4. Tehetséges kezdő blogokat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több száz követője van.

Akiknek szeretném tovább adni:

-GESZTER (Nagyon szép, kifinomult munkái miatt)

-BaPet Design- Petra (Szép, otlet dús alkotásaiért)

-Stigi (Rendkívul kreatív embernek tartom, szép, szemet gyonyorkodteto ékszereiért. Orulok, hogy megismerhettem Vera Násfa jatékán)

Remélem még nem kaptátok meg ezt a díjat régebben, igyekeztem olyanokat kiválasztani, akik még nem kapták meg, és a feltételeknek megegyeznek. Egy kis indoklással megtoldottam a játékot, így legalább látja az illeto, hogy milyen hatással van egy-egy alkotása rám :-)

3 comments:

 1. Kedves Inky! Nagyon szépen köszönöm a díjat, viszont azt nem tudom, hogy ér-e másodjára is elfogadni? Amennyiben igen, megyek is a blogomra kitenni :-) Köszönöm szépen az elismerést, a kedves szavakat, örülök, hogy munkáim ilyen hatással vannak Rád! További szép napot kívánok: Petra

  ReplyDelete
 2. Nagyon köszönöm a díjat, örülök én is, hogy megismerhettelek, bár az igazat megvallva, már ismertem innen onnan a munkáid, csak akkor még nevet nem csatoltam hozzá, a drótos játékkal ez megtörtént.
  Én sem tudok kevesebbet írni a munkáidról, mint, hogy szépek, kreatív alkotó vagy!
  Remélem a következő játékban is sikerül összefutnunk!
  További szép alkotást!

  ReplyDelete
 3. Remélem most is találkozunk a játékban. Bár eléggé húzós számomra a határidő, de meglesz :-)

  ReplyDelete